Stichting Multi-Pass zet projecten op in Afrika. 

Dankzij de projecten die we daar al hebben gerealiseerd, werken verschillende Senegalezen in een naaiatelier of hebben ze een eigen bedrijf kunnen starten. 

Als je onze doelen wilt ondersteunen, kan dat door te doneren. In dat geval willen we je van harte uitnodigen om contact met ons op te nemen via het contactformulier.

Multi-Pass is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Als je geeft aan een organisatie met ANBI-status , dan mag je jouw gift onder bepaalde voorwaarden - helemaal of gedeeltelijk - aftrekken van de belasting.

Neem contact op

Wat

Stichting Multi-Pass richt zich op kwetsbare groepen in Afrika, met de intentie om ze te helpen zich te ontwikkelen, zodat ze betere kansen voor zichzelf kunnen creëren.

Waar

Onze projecten zijn gesitueerd in Senegal en Oeganda. Bijvoorbeeld het gehandicaptencentrum Mbokatoor dat door stichting Multi-Pass is opgezet. Het bevind zich in Diofior, een dorp in de Fatick regio in Senegal.  

Voor wie

Onze doelgroepen zijn gehandicapten, jongeren en arme families. Kwetsbare groepen, voor wie het lastig is om zich op zo'n wijze te ontwikkelen, dat hun zelfredzaamheid wordt vergroot.